Kommunikálj könnyedén!
Nevelj könnyedén!  Párkapcsolatban könnyedén!

egyenrangúság, együttműködés, szabadság

MŰKÖDŐ KAPCSOLATOK

nem ördöngősség, de nem is egyszerű – itt a segítség

Rólam

Valóban gyakorlom: Kommunikálj könnyedén! Tudom, hogy nem mindig megy, gyakran ütközünk nehézségekbe. Tapasztalatom szerint a kommunikációs nehézségek esetén tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

Harmincöt (35) éves koromig siralmasan kommunikáltam. Hangosan, túl nagy érzelmi töltettel, mégis hallhatatlanul. Aztán lassan megtanultam, hogyan lehet hallhatóvá és láthatóvá válni magam és mások számára nyugodtan és halkan is. Számomra minden kommunikáció – hogy Vámos Esztert idézzem – „kapcsolatban lenni annyit jelent, hogy létezünk.” Ezért fontos számomra, hogy ez minél könnyedebben, hatékonyabban, örömtelibben zajlódjon. Igyekszem a hozzám fordulókat abban segíteni, hogy megtalálják a saját útjukat és megoldásukat. Nem vagyok pszichológus, nem végzek pszichoterápiát. Én a kommunikációs megoldásokban hiszek, az élethelyzetek egyéni és sokszínű, hatékony, személyre szabott szétszedésében és újra-összerakásában gondolkodom. Erősségem, hogy tapasztalatot, lelkesedést, bátorságot, kreativitást teszek a közös munkába – támogatlak abban, hogy a saját megoldásodat találd meg.

színterek

SZÜLŐNEK LENNI

EGY ÚJ SZEREP ÉLETHOSSZIG

Gyakran tudjuk hogy másképp szeretnénk, de nincs mintánk arra, hogyan csináljuk. A „döccenős korosztályoknál” jól jöhet a segítő ötletelés (dackorszakos kicsik, kamaszok).

PÁRban

MŰKÖDŐ ÉS MINŐSÉGI KAPCSOLAT

A párkapcsolatunkba is gyakran hozunk be olyan mintákat, amelyeket nem szeretnénk követni… Át kellene váltani egy másik vágányra, de mégis hogyan?!

NEVELÉS

Kötődően-válaszkészen AKAROM CSINÁLNI, DE NEM KLAPPOL

Van, hogy nem megy, mert bonyolultabb a képlet, mint gondoltuk. Ennek feltérképezéséhez jól jön egy objektív szem. KÖTŐDŐEN HATÁRT SZABNI, SZERETVE NEMET MONDANI… Kemény.

BILLEGŐS ÖNÉRTÉKELÉS

MINDEN, MINDEN EZEN MÚLIK

Valahogy el kell helyeznünk magunkat a világban. Valahová pozícionálnunk kell magunkat lelkileg, fizikailag, értékrendileg. Legyél önmagad számára egy kényelmes és biztonságos hely. Keress meg, és segítek átgondolni a dolgokat, ha szükség van rá(m).

Szolgáltatások

SZEMÉLYRE SZABOTT SEGÍTSÉG CSAK NEKED
kávé notesszel

online vagy telefonon állok rendelkezésedre

A konzultáció időtartalma 90 perc, ára változó, 10000-25000 forint között van (témától és anyagi helyzettől függően), a szolgáltatásról természetesen számlát adok.

CSOPORTOS TANULÁS SORSTÁRSAKKAL

Rendszeresen tartok Erőszakmentes Kommunikáció alapozó és haladó tanfolyamokat valamint gyakorlócsoportot.

Tematikus workshopjaimon kommunikációs témákat dolgozunk fel gyakorlatias, konkrét, kreatív módon.