Egyéni konzultáció

Rendszeresen előfordul, hogy kommunikációs helyzeteinkből egyedül nem találjuk a kiutat, elfogy az ötletünk, energiánk: nincs már erő a megoldáskeresésre. Nem véletlenül írom többes számban: én is szoktam így járni.

Ilyenkor segítségre van szükség: egy kommunikációban, kapcsolatokban tapasztalatokkal felvértezett ember, aki mankót ad ahhoz, hogy megtaláld a saját életedhez a leginkább illeszkedő, és számodra leginkább élhető megoldásodat.Mondjak példát?

Éktelenül fel bírod húzni magad mindenen… „Házisárkány lettél”, hallod magadról… Azt mondod a gyerekedre, mert azt illik, hogy „cuki, szuper okos és eleven,” de a szívedben dühöt és csalódottságot érzel… Hiába beszélsz, mert nem hallgatnak rád, úgy érzed: senki… A gyereked rendszeresen „elfelejt” házit csinálni, neked meg már leég a képedről a bőr… Vagy már unod a beszólásokat… Vagy nem érted hol rontottad el, és hogyan fordíthatnád vissza…Nem vagyok guru, nem okoskodok. Csak meghallgatlak, aztán megmutatom sok szemüvegen keresztül ugyanazt a dolgot, és elmondok sok-sok tapasztalatot, amit összegyűjtöttem. Te pedig biztonságban lehetsz, tanulhatsz mások „hibáiból”, és kitalálhatod a szükségleteid kielégítéséhez neked legmegfelelőbb stratégiát. Addig megyünk együtt, amíg te jónak látod, és bármikor újra jöhetsz, ha „hallgatóasszonyra” van szükséged.


Ha a honlapom, a Fb megosztásaim vagy bármi más miatt úgy gondolod, „én vagyok a te embered”, keress a lenti elérhetőségeim bármelyikén. Leggyorsabb válaszra a Fb Kommunikálj könnyedén oldalnak írt messenger üzenetre számíthatsz, de az e-mailekre is legfeljebb egy nap késéssel válaszolok. (Ha ennél hosszabb ideig nem kapsz választ, írj újra, mert akkor valószínűleg porszem került a gépezetbe. Én sem működök hibátlanul, mert a munkán kívül számtalan tényező van még az életemben, amelyek okozhatnak zavart :))) )

Ahogy egyéniben dolgozom: 60/90 perc konzultáció 12-15000 forint közötti díjazásért, számlával. Ennél sokkal kevesebbet és sokkal többet is kértem már, mindig előre egyeztetjük „anyagi helyzet paramétereinket”. Ha nincs pénzed, akkor is keress bátran, én szívesen egyezkedem. Ha „csak” bartert tudsz felajánlani, akkor is kereshetsz nyugodtan. (Azt hiszem kézműves szappanom 10 évre előre van, szóval azzal légyszi ne :))) ) A közös munka megkezdése előtt mindig átküldöm a teljes tájékoztatót erről, és annak fényében tudunk beszélgetni a feltételekről.

Nem vagyok pszichológus, nem vállalok olyant klienst, akinek diagnosztizált pszichés problémái vannak. Nem végzek pszichoterápiát. Ha úgy érzed, pszichológusra van szükséged, van megbízható kontaktom.

Ha pszichológushoz jársz, vele való egyeztetés után a _kommunikációs problémákkal kapcsolatban_ szívesen dolgozom veled.

Saját meggyőződésem miatt nem dolgozom olyannal, aki bántalmazó magatartást tanúsít. De erre is van mediátor és pszichológus kontaktom is, szóval ha szerinted szükséged van szakemberre, szólj.