Tanfolyamok, workshopok

Erőszakmentes Kommunikáció online alapozó tanfolyam indul 2024. március elején

A tanfolyam leírása: A képzés 10 alkalmas, alkalmanként 2 órás.
Időpontja: 10 egymást követő hétfőn 10-12 óra között. (Az időpont kicsit változtatható a csoport igényei szerint.)
Kezdés: március elején. 

A tanfolyam ára 75000 forint (vagy vagy 200 EUR vagy 170 GBP).

Az alkalmakon gyakoroljuk a magunk- és egymás felé fordulást, végigvesszük a nyertes-nyertes helyzet kialakításához szükséges lépcsőfokokat, megnézzük, milyen az őszinte szándékkal létesített kapcsolat. Mivel a célcsoportunk a kisgyermekes családok köre, ezért mindig van külön „gyerekes alkalom” is, amikor a gyerekekkel /neveléssel kapcsolatos helyzeteket elemezzük és oldjuk meg. (A tematikát megtalálod, ha kicsit lejjebb lapozol.)
 
Ha végiggondoltad: megismerkednél a módszerrel ÉS vállalod, hogy a tanfolyam díját kifizeted ÉS törekszel arra, hogy lehetőleg minden alkalmon jelen legyél, akkor töltsd ki a jelentkezési lapot.
Általánosságban: folyamatosan indulnak alapozó és haladó tanfolyamaim online formában, a résztvevők igényeit és a saját kapacitásomat figyelembe véve. Aktuális tanfolyamindításról itt az oldalon vagy a Kommunikálj könnyedén Facebook oldalon találsz információt. Ha a közösségeddel vagy a barátaiddal szeretnél tanfolyamon részt venni, jelezd, és egyénileg is egyeztethetünk „saját tanfolyamot. A minimális létszám 6 fő, a maximális létszám 10 fő.

A tanfolyamok ára jelenleg 75000 forint (vagy ennek megfelelő EUR, GBP),és lehetséges valódi részletfizetés.

Jelentkezhetsz bármikor a pynky@ubainba.hu címen vagy a Kommunikálj könnyedén Fb oldalnak írt üzenetben.

TEMATIKA ALAPOZÓ ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ TANFOLYAMHOZ:

Az EMK 4 lépése, 
Sakál- és zsiráfkommunikáció,
A konflikus, 
Én - Mi - Ők, 
Objektivitás, Érzések, Szükségletek, 
Kérés, Köszönet, 
A düh, 
NEM - határok, 
Muszáj dolgok, 
Egyenrangúság - szabadság és együttműködés, 
Alkalmazási területek 

 

Egyéb workshopok

Szeretném továbbadni a hatékony, ugyanakkor könnyed és élhető gyereknevelés kommunikációját, melynek során célunk a kötődő határszabás, életet támogató szabály- és keretrendszer létrehozása, szükségleteken alapuló, (együtt)működő család létrehozása. Szívügyem a működő párkapcsolat: gyereke(ke)t nevelve is együtt haladni, fejlődni, szeretni és szeretve lenni – megbecsülés, támogatás, közös értékrend mentén. A gyerekeinket  életrevalóra nevelni, miközben magunk is mindent beleadunk hogy hitelesek, példát mutatók legyünk.

 


Gyakran így zajlanak az alkalmak

Mindig rengeteg ötletem van, sok egynapos workshop ötletemet már kidolgoztam, sok még csak a fejemben vagy vázlatosan van készen. Fő témáim: a kötődő/válaszkész nevelés során átélt nehézségek szükségletalapú megoldásainak keresése; a női-férfi szerepből anya-apa szerepbe való átalakulás támogatása; és a társadalmi alá- fölérendeltségi viszonyok megjelenítése, az erre való tudatosság felébresztése, korrigálása.

Ha van gondolatod, ötleted, vagy szeretnél engem a saját közösségedbe meghívni, keress meg és szívesen beszélek veled róla.

2021-ben Skóciába költöztem, ezért magyarokkal főleg online formában dolgozom. Zoom alkalmazáson keresztül tartok tanfolyamokat, workshopokat. Ezeknek a linkjeit mindig a jelentkezőknek küldöm el.

Ilyen témákban tartottam már workshopot és fogok még a jövőben is:

  • Határaink és jelentőségük
  • Határszabás – ellenkezik a kötődő neveléssel?
  • Anya és nő, szerepeink, egyensúly
  • A dühöm és én
  • Folyton dühös vagyok!
  • Egy anyának lehetnek szükségletei?!
  • Deal a családban – hogyan alkudozz hatékonyan
  • Kamasz-ügy-KEZELÉS

 

Kapcsolódás önmagammal - segítenek a testérzetek (a 2021. október 3-án elhangzott előadásom összefoglalója)