Hamarosan megérkezik postafiókodba a videók linkje és a munkafüzet.

Ha szeretnél gyorsabban haladni, és kíváncsi vagy az ÖNBIZALOM tréningemre is, olvass tovább.

4 hetes

ÖNBIZALOM TRÉNINGem

segítségével megtanulhatod, hogyan mutasd meg a legtöbbet, ami benned van, még akkor is, ha szerinted elképzelhetetlen!

Régen én is önbizalomhiánnyal küzdöttem. Zavaros volt a kép, amit magamról láttam, bizonytalan és félénk voltam. Társaságban sose beszéltem. Közben pedig folyton elégedetlen és haragos voltam.

Ma már tudom ki vagyok, ismerem az erősségeimet, és tisztában vagyok a gyengeségeimmel is. Gyakran járok társaságba, a közösség értékes tagja lettem. Értékelnek és elfogadnak a körülöttem lévők. Gyakran kérnek tanácsot tőlem, felhasználják az élettapasztalatomat… Már nem gond sok ember előtt beszélnem. Elégedett és kiteljesedett emberré váltam.

Az elmúlt 10 év tapasztalatait szívesen megosztom veled, hogy segítsek neked egy önbizalomteli élet kialakításában.

A tréning tartalma heti bontásban

ÉNÉRVÉNYESSÉG – Ki vagyok? Honnan jöttem és hová tartok? Mi a célom, mi a dolgom a világban? Miért vagyok? Van valami értelme a létezésemnek? Fontos vagyok? Szerethető vagyok? Egyáltalán: fontos ez?! Ezeken gondolkodunk el.

SZÜKSÉGLETEK – Mit jelent az, hogy szükséglet? Miért fontos? Hogyan tehetek valamit magamért azzal, hogy erről tanulok? Ezzel nemcsak a “köldöknézegetők” foglalkoznak? Milyen javulást tudok elérni a szükségleteim kielégítésével?

KERETEK ÉS ÚJ MINTÁK – Mindenki szeretne tiszta és önmaga számára élhető keretek között élni. Ez kényelmes, biztonságos és nyugalmat ad. Mégsem foglalkozunk vele eleget. Fontos a hozott mintákat élhetőre átkeretezni, új mintákat felfedezni és begyakorolni. Aztán már csak nekikezdeni a boldog életnek…

MIT LÁTSZ A TÜKÖRBEN? – Negyedik hete dolgozol magadon. Milyen változásokat látsz? Mérd fel a munkafüzet segítségével. Ezek közül válogathatsz is: melyiket tartod meg és mi lesz amit kiselejtezel? Miben szeretnél még fejlődni? Tartsd szem előtt, változz abban is, ha úgy gondolod, érdemes.

Mennyibe kerül ez nekem?

A négyhetes tréning mindössze 3500 forintba kerül most.

összesen csak 3500 forint

Ebben benne vannak a

heti videók,

a munkafüzet,

a házi feladatok,

és egy meglepetés e-book.