A három órás workshopon szeretnék nektek ötleteket adni ahhoz, hogyan építhettek fel „önműködő családot”.

Olyat, ahol nem anya- és aparabszolgák húzzák az igát, ahol nem mártírok, áldozatok és piedesztálra emeltek küzdenek egymással a pozícióért, hanem mindenki a képességeihez mérten a legtöbbet hozzátesz a család működéséhez.

A workshop első felében beszélgetünk az elméletről: önkifejezés, kommunikáció, metakomminikáció, szükségletek… Együtt gondolkodunk arról, milyen az a család, amelyben élni szeretnénk.

A második felében pedig a résztvevől által hozott helyzeteket beszéljük meg, nagy- és kiscsoportban, hatékony, működő és minden családtag számára élhető megoldásokat keresve.

A workshop ára 6000 forint. De azoknak, akik részt vesznek a Vigyél! Egyesület által szervezett Deal a családban előadáson, egyedi ajánlattal szeretném ezt meghálálni.

special offer csak neked

Ha most regisztrálsz a workshopra, akkor csak neked, csak itt, csak most 5000 forintért ajánlom fel a részvételi lehetőséget.

Fontos tudnod, hogy részvételi díjad 50%-ával a Vigyél! Egyesületet támogatod, mert nekik adom a bevétel felét.

Ha feliratkozol, e-mailben értesítelek a workshop időpontjáról, és akkor dönthetsz, hogy részt veszel-e. A regisztráció nem jár részvételi kötelezettséggel.

Deal a családban workshop előjelentkezés
Értesítünk a workshop időpontjáról, és lehetőséged lesz a kedvezményes áron részt venni.

A feliratkozással elfogadod, hogy felkerülsz a Kommunikálj könnyedén Hírlevél-listájára.
Az űrlap elküldésével elfogadod Adatvédelmi elveinket, melyhez a linket a lap alján találod.