KOMPETENS TÁBOROK 2023-ban

kérlek, először olvasd el a tudnivalókat,

ha úgy döntesz: szívesen jönnél, a megfelelő tábor gombjára kattintva tudod kitölteni a jelentkezési lapot

Időpontok

TAVASZI TÁBOR – Skócia, Irvine

A táborban a kommunikáció nyelve magyar.

2023. április 26-29.

A tábor programja még szervezés alatt van, de minden napra egy Erőszakmentes Kommunikáció tréninget és egy kirándulást tervezünk. A tréner tiszteletdíja a tréningek időtartalmára vonatkozik. A kirándulások fakultatívak és önköltségesek lesznek. Ebben a táborban is szívesen látunk szülőhöz kapcsolt gyerekeket, de a felügyeletükről nem tudunk gondoskodni.

Költségek: a tréner díja 80000 HUF/200 GBP résztvevő, ha pár érkezik, kettejüknek 120000 HUF/ 350 GBP.

Szállás: az egyik kikötői motelt szívből ajánljuk, nagyon korrekt, megfizethető áron találtunk ott helyet a Magyarországról érkező résztvevőknek.

A tábor lezajlott, sok élménnyel gazdagodva várjuk a következőt!

NYÁRI TÁBOR

2023. 06.23-07.01.

A tábor június 23-a péntek estétől július 1. szombat reggelig tart. Kiköltözés 10 óráig. (Távozás lehetséges előző este is, mert szombaton már nem lesz tréning. Ezt a szállással MINDENKI MAGA egyezteti.)

Erőszakmentes Kommunikáció tréningek a táborban: a közös reggeli után minden egész napon délelőtt három órás tréning van, amely alatt két óvónő-bébiszitter van a gyerekekkel. Délután szabadfoglalkozás van, és fakultatív tréning/workshop/beszélgetőkör szervezése lehetséges.

  • Közös reggeli a panzió ebédlőjében fél 8-tól (külön rendelhető svédasztalos reggeli, de saját étel is fogyasztható),
  • 10-13 óra között délelőtti tréning – bébiszitterek vannak a gyerekekkel (aki nem vesz részt a tréningen, annak szabadidő)
  • Ebéd (lehet közösen/egyénileg rendelni, de főzni is lehet a teakonyhában vagy hozott ételt melegíteni)
  • Csendespihenő (a sok kisgyerek miatt ilyenkor kérjük, hogy a résztvevők csendesen legyenek, erre van hely és lehetőség)
  • Fakultatív délutáni tréning, workshop (17 óra körül)
  • Másnap reggelig szabadprogram (kirándulások, fürdőzés, séta a városban, játék a kertben…)


Helyszín: Siófok, Édenkert Panzió

A panzió nagyon tágas parkban helyezkedik el. Zöldterület, sok fa, kerti tó, kiülők teszik kényelmessé. Pár perc séta a Balatonpart és a strand, a közelben több étterem és bolt is található. A gyerekek számára van játszótér az udvaron. A hátsó teraszon van csocsóasztal, darts, pingpongasztal is.

Minden szobában található hűtőszekrény, ami lehetővé teszi az étkezésekhez saját ételek tárolását. Van teakonyha, ezért lehetőség van főzésre és hozott étel melegítésére is. A városból több étteremből lehet házhozszállítást kérni, ebben a recepción maximális segítséget nyújtanak.

Költségek

  • szállás díja – 2022-es árak, amelyek CSAK NEKÜNK nem emelkedtek: kétágyas szoba 14800 Ft/szoba/éjszaka, háromágyas szoba 18700 Ft/szoba/éjszaka, apartman 24600 Ft/szoba/éjszaka (4 ágyas), pótágy: 3500 Ft/szoba/éjszaka, reggeli (ez emelkedett csak, ami az áremelkedéseket tekintetbe véve érthető): 2000 Ft.
  • a tréner díja: 40000 Ft/tréningrésztvevő/tábor, pároknak 65000 Ft/pár (ha családostól jössz, trénerdíjat csak az fizet, aki a tréningen részt vesz)
  • a bébiszitterek díja: (még egyeztetés alatt van, tavaly 10000 Ft/óra/bébiszitter, egy gyerekre kb. 2000 Ft, gyerekszámtól függően)

Képek előző táborokból (természetesen a résztvevők beleegyezésével)