Kérlek, először olvasd el a tudnivalókat,

ha úgy döntesz: szívesen jönnél, a megfelelő tábor gombjára kattintva tudod kitölteni a jelentkezési lapot

KOMPETENS (CSALÁDI) TÁBOR

 

TAVASZI TÁBOR – Skócia, Irvine

A táborban a kommunikáció nyelve magyar.

2024. április 30-május 4.

A tábor programja még szervezés alatt van, de minden napra egy Erőszakmentes Kommunikáció tréninget és egy kirándulást tervezünk. A tréner tiszteletdíja a tréningek időtartalmára vonatkozik. A kirándulások fakultatívak és önköltségesek lesznek. A tábort most a résztvevők kérésére gyerekek nélkül tartjuk. (Ha gyerekkel kell jönnöd, a nyári táborba várunk szeretettel.)

Csak a tábor teljes idején lehet részt venni, későbbi becsatlakozás vagy korábbi távozás nem lehetséges.

Költségek: a tréner díja 80000 HUF/200 GBP résztvevő, ha pár érkezik, kettejüknek 120000 HUF/ 350 GBP.

Szállás: egy megfizethető apartmanban találtunk helyet a résztvevőknek, ahol önellátásban gondoskodnak magukról. Közös főzés és ételrendelés lehetséges, igényektől függően.

Jelentkezés: lezárult.

Egyéni elbírálás alapján még be lehet jutni a táborba, ha valamiért nagyon szeretnél jönni, írj nekem.

 

NYÁRI TÁBOR

2024. június 24-28.

A tábor június 24-e hétfő reggel kezdődik, és 28-a pénteken a reggeli tréning után ér véget. A szobából való kiköltözés 10 óráig tegye meg, aki nem marad hétvégére. A szállás még biztosít ebédet annak, aki kér. (A helyszínen foglalható szállás a hétvégére is.)

Csak a tábor teljes idején lehet részt venni, későbbi becsatlakozás vagy korábbi távozás nem lehetséges.

Erőszakmentes Kommunikáció tréningek a táborban: a közös reggeli után minden egész napon délelőtt három órás tréning van, amely alatt két óvónő-bébiszitter van a gyerekekkel. Délután szabadfoglalkozás van, és fakultatív tréning/workshop/beszélgetőkör szervezése lehetséges.

   • Közös reggeli a panzió ebédlőjében fél 8-tól (külön rendelhető svédasztalos reggeli, de saját étel is fogyasztható),

   • 10-13 óra között délelőtti tréning – bébiszitterek vannak a gyerekekkel (aki nem vesz részt a tréningen, annak szabadidő)

   • Ebéd (lehet közösen/egyénileg rendelni, de főzni is lehet a teakonyhában vagy hozott ételt melegíteni)

   • Csendespihenő (a sok kisgyerek miatt ilyenkor kérjük, hogy a résztvevők csendesen legyenek, erre van hely és lehetőség)

   • Fakultatív délutáni tréning, workshop (17 óra körül)

   • Másnap reggelig szabadprogram (kirándulások, fürdőzés, séta a városban, játék a kertben…)

  Helyszín: Siófok, Édenkert Panzió

  A panzió nagyon tágas parkban helyezkedik el. Zöldterület, sok fa, kerti tó, kiülők teszik kényelmessé. A gyerekek számára van játszótér az udvaron. A hátsó teraszon van csocsóasztal, darts, pingpongasztal is. Pár perc séta a Balatonpart és a strand, a közelben több étterem és bolt is található. 

  Minden szobában található hűtőszekrény, ami lehetővé teszi az étkezésekhez saját ételek tárolását. Van teakonyha, ezért lehetőség van főzésre és hozott étel melegítésére is. A városból több étteremből lehet házhozszállítást kérni, ebben a recepción maximális segítséget nyújtanak. A szállás biztosít nekünk kétfogásos menüebédet előrendeléssel.

  Költségek

    • szállás díja :  2 ágyas szoba 16200.-, 3 ágyas szoba 20400.-, apartmanszoba 27900.-/éjszaka, (a reggeli 2200.-/fő, 3 év felett)

    • a tréner díja: 45000 Ft/tréningrésztvevő/tábor, pároknak 75000 Ft/pár (ha családostól jössz, trénerdíjat csak az fizet, aki a tréningen részt vesz)
    • a bébiszitterek díja: még kalkuláció alatt van (a gyerekek számától is függ, nagyságrendileg 10-15000 Ft/tábor/gyerek),  

    

   Mennék, kitöltöm a jelentkezési lapot

    

   Őszi tábor

   az időpont még egyeztetés alatt van, helyszíne az Édenkert Panzió lesz

   A tábor várhatóan 2024. november elején lesz.
   Várhatóan csütörtök este nyitjuk és vasárnap a délelőtti tréning után zárjuk.  

   Csak a tábor teljes idején lehet részt venni, későbbi becsatlakozás vagy korábbi távozás nem lehetséges.

   Az őszi tábor rövidebb és nyugalmasabb a nyárinál, ezért várunk mindenkit, aki ismerkedne az Erőszakmentes Kommunikációval. A munka ugyanolyan kemény mint nyáron, a képzés gyakorlatias és intenzív. 
    
   Az őszi tábor általában „gyerekmentes”, ilyenkor felnőtt témák is előkerülnek. Ha meg tudod oldani, hogy gyerek nélkül gyere, azt megköszönjük.
   De ha csak gyerekkel tudsz jönni, akkor is jelentkezz bátran, mert megoldjuk. Igény esetén szervezünk bébiszittelést, és hozzád is csatlakozhat valaki, aki a tréning alatt „gyerekezik”.
    
   A tábor napirendje a nyárihoz hasonló, ezért nem írom le bővebben. 
    
   A költségek:
   – a tréner munkadíja
   – a reggeli és ebéd kérhető a szálláson
   – szállás. 
    
    Aktuális információt mindig találsz a Kommunikálj könnyedén Facebook oldalon.