KOMPETENS TÁBOR – Siófok

Időpont

ŐSZI TÁBOR

2022. október 14. péntek délutántól 16. vasárnap délig leszünk együtt. Pénteken egy rövidebb tréning lesz (ez opcionális), szombaton délelőtt és délután, és vasárnap délelőtt egy. Minden egyéb a nyári tábor szokásai és napirendje mentén folyik.

Költségek: szállás a nyári áron (mert nekünk eleve akciós), trénerdíj: 20000 Ft/résztvevő, ha pár érkezik, kettejüknek 35000 Ft, a bébiszitterek díja: 5000 Ft/óra, amit a résztvevő gyerekek száma alapján osztunk szét.

NYÁRI TÁBOR

2022. augusztus 21-26., érkezés vasárnap délután, távozás pénteken a reggeli tréning után.

Tábori időbeosztás: a közös reggeli után minden egész napon délelőtt három órás tréning van, amely alatt két óvónő-bébiszitter van a kertben a gyerekekkel. Délután fakultatív tréning/workshop/beszélgetőkör szokott lenni, ha a résztvevőknek van rá igényük.

  • Közös reggeli a panzió ebédlőjében (külön rendelhető svédasztalos reggeli, de saját étel is fogyasztható),
  • 10-13 óra között délelőtti tréning – bébiszitterek vannak a gyerekekkel (aki nem vesz részt a tréningen, annak szabadidő)
  • Ebéd (lehet közösen/egyénileg rendelni, de főzni is lehet a teakonyhában vagy hozott ételt melegíteni)
  • Csendespihenő (a sok kisgyerek miatt ilyenkor kérjük, hogy a résztvevők csendesen legyenek, erre van hely és lehetőség)
  • Fakultatív délutáni tréning, workshop
  • Másnap reggelig szabadprogram (kirándulások, fürdőzés, séta a városban, játék a kertben…)


A panzió nagyon tágas parkban helyezkedik el. Zöldterület, sok fa, kerti tó, kiülők teszik kényelmessé. Pár perc séta a Balatonpart és a strand, a közelben több étterem és bolt is található. A gyerekek számára van játszótér az udvaron.

Minden szobában található hűtőszekrény, ami lehetővé teszi az étkezésekhez saját ételek tárolását. Van teakonyha, ezért lehetőség van főzésre és hozott étel melegítésére is. A városból több étteremből lehet házhozszállítást kérni, ebben a recepción maximális segítséget nyújtanak.


Helyszín

Siófok, Édenkert Panzió

Költségek

  • szállás díja: kétágyas szoba 14800 Ft/szoba/éjszaka, háromágyas szoba 18700 Ft/szoba/éjszaka, apartman 24600 Ft/szoba/éjszaka (4 ágyas), pótágy: 3500 Ft/szoba/éjszaka, reggeli: 1200 Ft.
  • a tréner díja: 30000 Ft/tréningrésztvevő/tábor (ha családostól jössz, trénerdíjat csak az fizet, aki a tréningen részt vesz)
  • a bébiszitterek díja: 2021-ben 1000 forint volt/alkalom/gyerek, kettő óvónő felügyeletével (idén még egyeztetés alatt van)

Képek előző táborokból (természetesen a résztvevők beleegyezésével)