kérlek, először olvasd el a tudnivalókat,

ha úgy döntesz: szívesen jönnél, a megfelelő tábor gombjára kattintva tudod kitölteni a jelentkezési lapot

 

KOMPETENS (CSALÁDI) TÁBOR

Őszi tábor

2023. október 12-15., Siófok – Édenkert Panzió

A tábor 2023. október 12-én, csütörtökön este nyit és 15-én vasárnap a délelőtti tréning után zárul.  
Érkezhetsz péntek reggel is, de akkor a 10 órai kezdésre legyél munkára készen!  Vasárnap még van ebéd annak, aki igényel.
Csak a tábor teljes idején lehet részt venni, későbbi becsatlakozás vagy korábbi távozás nem lehetséges.

Az őszi tábor rövidebb és nyugalmasabb a nyárinál, ezért várunk mindenkit, aki ismerkedne az Erőszakmentes Kommunikációval. A munka ugyanolyan intenzív mint nyáron, a képzés gyakorlatias és intenzív. 
 
Az őszi tábor általában „gyerekmentes”, ilyenkor felnőtt témák is előkerülnek. Ha meg tudod oldani, hogy gyerek nélkül gyere, azt megköszönjük.
De ha csak gyerekkel tudsz jönni, akkor is jelentkezz bátran, mert megoldjuk. Igény esetén szervezünk bébiszittelést, és hozzád is csatlakozhat valaki, aki a tréning alatt „gyerekezik”.
 
A tábor napirendje a nyárihoz hasonló, ezért nem írom le bővebben. 
 
Az árakról:
– a tréner munkadíja 35000 Ft/fő/tábor
– a reggeli és ebéd kérhető a szálláson, reggeli 2000 Ft/fő (3 év felett), kétfogásos egyszerű menüebéd kb. 3000 Ft/fő (egyeztetés alatt)
– szállás (egyeztetés alatt, de) nagyságrendileg 15-20000 Ft/szoba/éj.
Több információt a jelentkezési lapon találsz.
 

NYÁRI TÁBOR

2023. 06.23-07.01.

A tábor június 23-a péntek estétől július 1. szombat reggelig tart. Kiköltözés 10 óráig. (Távozás lehetséges előző este is, mert szombaton már nem lesz tréning. Ezt a szállással MINDENKI MAGA egyezteti.)

Erőszakmentes Kommunikáció tréningek a táborban: a közös reggeli után minden egész napon délelőtt három órás tréning van, amely alatt két óvónő-bébiszitter van a gyerekekkel. Délután szabadfoglalkozás van, és fakultatív tréning/workshop/beszélgetőkör szervezése lehetséges.

  • Közös reggeli a panzió ebédlőjében fél 8-tól (külön rendelhető svédasztalos reggeli, de saját étel is fogyasztható),
  • 10-13 óra között délelőtti tréning – bébiszitterek vannak a gyerekekkel (aki nem vesz részt a tréningen, annak szabadidő)
  • Ebéd (lehet közösen/egyénileg rendelni, de főzni is lehet a teakonyhában vagy hozott ételt melegíteni)
  • Csendespihenő (a sok kisgyerek miatt ilyenkor kérjük, hogy a résztvevők csendesen legyenek, erre van hely és lehetőség)
  • Fakultatív délutáni tréning, workshop (17 óra körül)
  • Másnap reggelig szabadprogram (kirándulások, fürdőzés, séta a városban, játék a kertben…)


Helyszín: Siófok, Édenkert Panzió

A panzió nagyon tágas parkban helyezkedik el. Zöldterület, sok fa, kerti tó, kiülők teszik kényelmessé. Pár perc séta a Balatonpart és a strand, a közelben több étterem és bolt is található. A gyerekek számára van játszótér az udvaron. A hátsó teraszon van csocsóasztal, darts, pingpongasztal is.

Minden szobában található hűtőszekrény, ami lehetővé teszi az étkezésekhez saját ételek tárolását. Van teakonyha, ezért lehetőség van főzésre és hozott étel melegítésére is. A városból több étteremből lehet házhozszállítást kérni, ebben a recepción maximális segítséget nyújtanak.

Költségek

  • szállás díja – 2022-es árak, amelyek CSAK NEKÜNK nem emelkedtek: kétágyas szoba 14800 Ft/szoba/éjszaka, háromágyas szoba 18700 Ft/szoba/éjszaka, apartman 24600 Ft/szoba/éjszaka (4 ágyas), pótágy: 3500 Ft/szoba/éjszaka, reggeli (ez emelkedett csak, ami az áremelkedéseket tekintetbe véve érthető): 2000 Ft.
  • a tréner díja: 40000 Ft/tréningrésztvevő/tábor, pároknak 65000 Ft/pár (ha családostól jössz, trénerdíjat csak az fizet, aki a tréningen részt vesz)
  • a bébiszitterek díja: (még egyeztetés alatt van, tavaly 10000 Ft/óra/bébiszitter, egy gyerekre kb. 2000 Ft, gyerekszámtól függően)

 

TAVASZI TÁBOR – Skócia, Irvine

A táborban a kommunikáció nyelve magyar.

2023. április 26-29.

A tábor programja még szervezés alatt van, de minden napra egy Erőszakmentes Kommunikáció tréninget és egy kirándulást tervezünk. A tréner tiszteletdíja a tréningek időtartalmára vonatkozik. A kirándulások fakultatívak és önköltségesek lesznek. Ebben a táborban is szívesen látunk szülőhöz kapcsolt gyerekeket, de a felügyeletükről nem tudunk gondoskodni.

Költségek: a tréner díja 80000 HUF/200 GBP résztvevő, ha pár érkezik, kettejüknek 120000 HUF/ 350 GBP.

Szállás: az egyik kikötői motelt szívből ajánljuk, nagyon korrekt, megfizethető áron találtunk ott helyet a Magyarországról érkező résztvevőknek.

A tábor lezajlott, sok élménnyel gazdagodva várjuk a következőt!